Izdvajamo
Home / Arhiva / Započela nastava na Medicinskom fakultetu Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Započela nastava na Medicinskom fakultetu Hrvatskog katoličkog sveučilišta

U ponedjeljak, 27. rujna 2021. započela je nastava na Medicinskom fakultetu Hrvatskog katoličkog sveučilišta. U Sveučilišnoj kapeli svetu misu predvodio je rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, a propovijedao vlč. Marko Čolić, sveučilišni kapelan.

U 11 sati započeo je svečani akademski čin kojem je prisustvovao Veliki kancelar kardinal Josip Bozanić, zagrebački nadbiskup i metropolit, ministar zdravstva Vili Beroš, državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Ivica Šušak, Uprava Hrvatskog katoličkog sveučilišta, članovi Senata, bivši prorektori i rektorovi savjetnici, članovi Fakultetskog vijeća Medicinskog fakulteta.

U ime Hrvatskoga liječničkog zbora prisustvovao je predsjednik, prof.dr.sc. Željko Krznarić, dr.med.

Svečanom akademskom činu pridružili su se ravnatelji Kliničkog bolničkog centara Sestre Milosrdnice, Kliničkih bolnica Sveti Duh i Merkur, Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, ravnatelji općih i specijalnih bolnica, poliklinika i domova zdravlja te ostalih suradnih ustanova. Akademskom činu prisustvovali su također i predstavnici visokoobrazovnih institucija iz Zagreba, Splita i Osijeka.

Više informacija o navedenom događaju možete pronaći na poveznici: https://www.unicath.hr/zapocela-nastava-na-medicinskom-fakultetu-hrvatskog-katolickog-sveucilista

x

Check Also

SRETAN BOŽIĆ I SVE NAJBOLJE U 2023. GODINI!

Sretan Božić i sve najbolje u 2023. godini! Želimo Vam obilje radosti, ...