Izdvajamo
Home / Iz središnjice / AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI ZA SISAČKO-MOSLAVAČKU ŽUPANIJU

AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI ZA SISAČKO-MOSLAVAČKU ŽUPANIJU

Poštovane kolegice i kolege,

U ime Izvršnog odbora Hrvatskog liječničkog zbora, izražavamo snažnu podršku svim stanovnicima Sisačko-moslavačke županije koju je 29. prosinca 2020. pogodio razorni potres, a koji je uslijedio nakon serije snažnih potresa koji su već uzrokovali značajnu materijalnu štetu. Jučerašnji razorni potres nažalost odnio je sedam života i uništio domove brojnih obitelji.

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima, ovim putem u ime Hrvatskoga liječničkog zbora pokrećemo akciju skupljanja sredstava za pomoć pogođenim područjima. Sredstva će se prikupljati na žiroračunu HLZ-a, podračunu Podružnice Sisak, a potom ćemo u dogovoru s predsjednicom Podružnice dr. Vlatkom Bedeniković, odlučiti u koju potrebitu svrhu će biti usmjerena. Samoinicijativno smo već zaprimili sredstva dva naša stručna društava i u ovom trenutku imamo 10.000,00 HRK na raspolaganju.

Nadamo se da ćete sudjelovati u ovoj akciji u skladu sa svojim mogućnostima, a Središnjica HLZ-a će Vas izvijestiti o ukupno prikupljenim sredstvima kao i o odluci kome će biti doznačena.

Sredstva možete doznačiti na iban žiroračuna HR7423600001101214818 s pozivom na broj 3211-14.

Nalog za prebacivanje sredstava u željenom iznosu s podračuna stručnog društva na podračun podružnice uputite na e-mail racun@hlz.hr

Unaprijed hvala svima na pomoći.

Do 11. siječnja 2021. prikupljeno je više od 250.000,00 HRK.

S poštovanjem,

prof.dr.sc. Željko Krznarić, dr.med.

Predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora

x

Check Also

Održan sastanak s glavnim urednikom časopisa Medix

U utorak, 14. ožujka 2023. predsjednik Hrvatskoga liječničkog zbora, prof.dr.sc. Željko Krznarić ...