Izdvajamo
Home / Iz središnjice / Cijepljenje protiv COVID -a 19

Cijepljenje protiv COVID -a 19

Poštovani,

Zaprimili smo  dopis Hrvatske liječničke komore vezan uz cijepljenje protiv COVID-19 u kojem se naglašavavažnost cijepljenja kao jedne od najpouzdanijih metoda u prevenciji i suzbijanju zaraznih bolesti.

Hrvatski liječnički zbor ovim putem iskazuje snažnu podršku u informiranju javnosti o važnosti cijepljenja. Cijepljenje je jedno od najvećih dostignuća medicine u povijesti čovječanstva. To je najuspješnija i najisplativija javnozdravstvena akcija koju društvo i zdravstveni sustav mogu provoditi.

Hrvatski liječnički zbor se pridružuje pružanju podrške i aktivnom sudjelovanju u povećanju povjerenja, boljem informiranju i pozitivnom stavu javnosti o cijepljenju protiv COVID-19.

U nastavku odgovor HLZ-a koji je poslan Hrvatskoj liječničkoj komori kao i pismo HLK poslano nadležnim institucijama.

[pdf-embedder url=”https://www.hlz.hr/wp-content/uploads/2020/12/Cijepljenje-protiv-COVID-a-19-doprinos-i-podrška-HLK.pdf” title=”Cijepljenje protiv COVID-a 19- doprinos i podrška HLK”] [pdf-embedder url=”https://www.hlz.hr/wp-content/uploads/2020/12/HLK-PODRŠKA-AKCIJI-CIJEPLJENJA-COVID-19-odgovor-HLZ.pdf” title=”HLK – PODRŠKA AKCIJI CIJEPLJENJA COVID-19 – odgovor HLZ”]
x

Check Also

Stručna društva Hrvatskoga liječničkog zbora kao i njegovi članovi, pojedinci dali svoje komentare na Nacrt Plana programa mjera zdravstvene zaštite 2023.-2026.

Obavještavamo Vas da je Hrvatski liječnički zbor završio s prikupljanjem komentara i ...