Izdvajamo
Home / Iz središnjice / Hrvatski liječnički zbor uključio se u akciju „Medicinari velikog srca“
Prof. dr. sc. Željko Krznarić
Prof. dr. sc. Željko Krznarić

Hrvatski liječnički zbor uključio se u akciju „Medicinari velikog srca“

U humanitarnoj akciji naziva „Medicinari velikog srca“ na fakultetu i u bolnicama diljem Zagreba prikupljaju se igračke, školski pribor, bojanke i slični darovi za djecu koja će Božić provesti u bolničkim krevetićima. Hrvatski liječnički zbor uključio se u ovu hvalevrijednu akciju i odmah prionuo kupnji darova za mališane diljem zagrebačkih bolnica. “Vrlo smo se rado priključili i iskreno podržavamo ovu plemenitu akciju kojom se olakšava boravak djece u bolnicama u ovo blagdansko vrijeme, ali i vraća osmjeh na mala dječja lica što unosi posebnu energiju i radost u naš svakodnevni rad” izjavio je prof. dr. sc. Željko Krznarić, predsjednik HLZ-a.

Cilj ovogodišnje akcije je prikupiti 1000 darova i igračaka kojim bi se razveselili mnogobrojni mališani u ovo blagdansko vrijeme, ali i opremile njihove bolničke igraonice novim igračkama. Akcija je pokrenuta zajedničkim snagama studenata zagrebačkog Medicinskog fakulteta, a proširila se i među liječnicima, drugim zdravstvenim radnicima i zdravstvenim institucijama. Projekt je pokrenut prošlogodišnjom akcijom koja je imala izvanredan uspjeh, a darivala su se djeca diljem zagrebačkih bolnica.

About alen

x

Check Also

Međunarodni simpozij “Lifestyle medicine” koji će se održati 5. srpnja 2023. u Velikoj dvorani Hrvatskoga liječničkog zbora

Zadovoljstvo nam je najaviti međunarodni simpozij “Lifestyle medicine” koji će se održati 5. ...