Izdvajamo
Home / Iz središnjice / Humanitarna akcija “Hrvatski liječnici za Ukrajinu”

Humanitarna akcija “Hrvatski liječnici za Ukrajinu”

Poštovani,

Zaprimili smo obavijest iz Hrvatske liječničke komore kojom je pokrenuta humanitarna akcija „Hrvatski liječnici za Ukrajinu“.

Ovim putem pozivamo stručna društva HLZ-a, sekcije i podružnice HLZ-a, ali i pojedince da se u okviru svojih mogućnosti odazovu ovoj hvalevrijednoj inicijativi i na taj način iskažu potporu i solidarnost s liječnicima i zdravstvenim radnicima u Ukrajini.

Podsjećamo da su zajedničkim istupom Hrvatska liječnička komora, Hrvatski liječnički zbor i Hrvatski liječnički sindikat već u samom početku oštro osudile invaziju Ruske Federacije na Ukrajinu te istaknule spremnost pružiti humanitarnu i medicinsku pomoć ukrajinskim izbjeglicama i ranjenicima.

Središnjica Hrvatskoga liječničkog zbora također će se pridružiti ovoj vrijednoj humanitarnoj akciji u organizaciji Hrvatske liječničke komore.

U nastavku se nalaze  detaljne upute za uključivanje u humanitarnu akciju putem linka na mrežnu stranicu Hrvatske liječničke komore

https://www.hlk.hr/humanitarna-akcija-hrvatski-lijecnici-za-ukrajinu.aspx

 

[pdf-embedder url=”https://www.hlz.hr/wp-content/uploads/2022/03/HLZ_poziv-na-humanitarnu-akciju-o-organizaciji-HLK_hrvatski-lijecnici-za-Ukrajinu.pdf” title=”HLZ_poziv na humanitarnu akciju o organizaciji HLK_hrvatski liječnici za Ukrajinu”]

 

HLZ i njegove sastavnice sudjelovali su s 76.000,00 HRK

x

Check Also

Stručna društva Hrvatskoga liječničkog zbora kao i njegovi članovi, pojedinci dali svoje komentare na Nacrt Plana programa mjera zdravstvene zaštite 2023.-2026.

Obavještavamo Vas da je Hrvatski liječnički zbor završio s prikupljanjem komentara i ...