Izdvajamo
Home / Iz središnjice / Predsjednik HLZ-a, prof.dr.sc. Željko Krznarić, dr.med. održao sastanak s predsjednicom HD mladih liječnika HLZ-a

Predsjednik HLZ-a, prof.dr.sc. Željko Krznarić, dr.med. održao sastanak s predsjednicom HD mladih liječnika HLZ-a

U utorak 14. ožujka 2023., u prostorima Hrvatskoga liječničkog zbora, predsjednik prof.dr.sc. Željko Krznarić, dr.med. održao je sastanak s novoizabranom predsjednicom Hrvatskoga društva mladih liječnika HLZ-a, specijalizanticom anesteziologije dr. Ivanom Bureš Valentić.

Predsjednik HLZ-a čestitao je mladoj predsjednici na novoizabranoj dužnosti i poželio joj puno uspjeha u radu Društva. Dr. Bureš Valentić ukratko je predstavila planove za rad društva u narednom razdoblju, a koji su prije svega fokusirani na edukaciju članova i njihovo stručno usavršavanje. Istaknula je kako ove godine Društvo obilježava 10. obljetnicu postojanja te da će u tom smislu prirediti proslavu u prostorima Hrvatskoga liječničkog zbora.

Profesor Krznarić naglasio je kako je otvoren za suradnju i pomoć te da stoji na raspolaganju mladim liječnicima za sve što ih zanima.

x

Check Also

Stručna društva Hrvatskoga liječničkog zbora kao i njegovi članovi, pojedinci dali svoje komentare na Nacrt Plana programa mjera zdravstvene zaštite 2023.-2026.

Obavještavamo Vas da je Hrvatski liječnički zbor završio s prikupljanjem komentara i ...