Izdvajamo
Home / Iz središnjice / Tjedne novosti iz Središnjice HLZ-a

Tjedne novosti iz Središnjice HLZ-a

Poštovani,

Hrvatski liječnički zbor aktivno nastavlja sudjelovati u različitim aktivnostima vezanim uz liječništvo i zdravstveni sustav u Republici Hrvatskoj. Tako je predsjednik HLZ-a, prof.dr.sc. Željko Krznarić, dr.med. u ponedjeljak, 27. lipnja 2022. sudjelovao na konferenciji “7. Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj” u sklopu panel rasprave pod nazivom „Rad liječnika pod nadzorom – kako napreduje, što možemo očekivati?” 

U utorak, 28. lipnja 2022. održan je redovni sastanak Izvršnog odbora HLZ-a.

U srijedu, 29. lipnja 2022. predstavnici Hrvatskoga liječničkog zbora sudjeluju na sastanku Radne skupine za izradu Nacrta prijedloga Zakona o zdravstvenoj zaštiti, a potom prof.dr.sc. Željko Krznarić, dr.med. te dr. Srebrenka Mesić, članica Izvršnog odbora HLZ-a sudjeluju na proslavi stogodišnjice Patofiziologije i predstavljanju knjige Pavlovo poslanje koja se održava na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Ovaj tjedan održat će se i sastanak s državnim tajnikom Ministarstva zdravstva, a glede buduće suradnje Hrvatskoga liječničkog zbora i Ministarstva zdravstva s ciljem reforme zdravstvenog sustava u Republici Hrvatskoj.

Ujedno obavještavamo članove HLZ-a te partnere i suradnike da od 4. srpnja 2022. pa sve do do 26. kolovoza 2022. kao i svake godine Hrvatski liječnički zbor radi po ljetnom rasporedu, svaki radni dan od 7-16h, a utorkom od 7-18h. Središnjica HLZ-a dostupna Vam je putem e-maila tajnistvo@hlz.hr i telefona 01/4693-300 te putem e-maila računovodstva racun@hlz.hr i telefona 01/4693-302

 

x

Check Also

Održan sastanak s glavnim urednikom časopisa Medix

U utorak, 14. ožujka 2023. predsjednik Hrvatskoga liječničkog zbora, prof.dr.sc. Željko Krznarić ...