Izdvajamo
Home / Iz rada Podružnica / OBAVIJEST O RASPISIVANJU IZBORA ZA FUNKCIJU PREDSJEDNIKA I PRVOG DOPREDSJEDNIKA HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA, PODRUŽNICE RIJEKA

OBAVIJEST O RASPISIVANJU IZBORA ZA FUNKCIJU PREDSJEDNIKA I PRVOG DOPREDSJEDNIKA HRVATSKOG LIJEČNIČKOG ZBORA, PODRUŽNICE RIJEKA

Izborna skupština Hrvatskog liječničkog zbora – Podružnice Rijeka održati će se 22. siječnja 2017. Molimo liječnike koji su zainteresirani za obavljanje funkcije predsjednika i prvog dopredsjednika Hrvatskog liječničkog zbora, Podružnice Rijeka u razdoblju od narednih 4 godine, da do 21. prosinca 2017. godine dostave svoje prijave.

Kandidirati se mogu liječnici koji imaju najmanje 5 godina aktivnog članstva u Hrvatskom liječničkom zboru. Predsjednik i dopredsjednik zajednički, u istoj omotnici podnose prijavu, a prijava mora sadržavati sljedeće:
1. Prijava za funkciju predsjednika, životopis, te popis s imenima i prezimenima, OIB-om te adresama i potpisima najmanje 10 članova Podružnice koji podupiru kandidaturu.
2. Prijava za funkciju prvog dopredsjednika, životopis, te popis s imenima i prezimenima, OIB-om te adresama i potpisima najmanje 10 članova Podružnice koji podupiru kandidaturu.
3. Zajednički prijedlog rada koji predsjednik i prvi dopredsjednik zajedno potpisuju.

Prijave se dostavljaju u ured Podružnice na adresu Trg Republike Hrvatske 2, Rijeka.

Prijave koje pristignu nakon navedenog roka ili prijave kojima nedostaje lista podrške za kandidaturu neće se uzimati u obzir.

 

HLZ PODRUŽNICA RIJEKA
Prof.dr.sc. Gordan Gulan, dr.med.

x

Check Also

Splitski liječnici pjevači na nastupu za pamćenje – jubilarnom koncertu povodom velikih 35 godina djelovanja

Splitski liječnici pjevači na nastupu za pamćenje – jubilarnom koncertu povodom velikih ...