Izdvajamo
Home / Iz rada Stručnih društava / 8. Forum hrvatske kongresne industrije

8. Forum hrvatske kongresne industrije

U Zagrebu je 10. prosinca 2019., u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma, održan 8. Forum hrvatske kongresne industrije. Forum je održan u The Westin Zagreb Hotel u Kristalnoj dvorani.
Forum podržavaju Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Grada Zagreba i Hrvatska gospodarska komora – Sektor za turizam.
Program koji je trajao od 9,30 do 14,00 sati, sadržavao je pregled aktivnosti udruge i plan za iduću godinu, osvrt na projekte, plan Kongresnog odjela HTZ-a te panel diskusije.
Na Forumu su dodijeljene nagrade AMBASADOR HRVATSKOG KONGRESNOG TURIZMA.
Hrvatskom društvu za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu dodijeljena je ovogodišnja nagrada u kategoriji najbolje organiziranog kongresa do 150 sudionika, za VIII. hrvatsko-europsko-američku anesteziološku konferenciju 2019.. Ova već tradicionalna konferencija održana je od 23. do 26. svibnja 2019. na Plitvičkim Jezerima, u hotelu Jezero.
Stručni program Konferencije uključio je niz pozvanih inozemnih predavača iz Medical College of Wisconsin-a, Mayo klinike u Rochesteru te priznatih anesteziologa i intenzivista diljem Europe, prijavljenih predavanja i poster sekcije. Program predstavlja priliku za stjecanjem dodatnih znanja i vještina za specijaliste i specijalizante anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine te liječnike srodnih specijalnosti.
Tema Konferencije bila je primjena novih tehnika, metoda i nadzora u svakodnevnoj anesteziološkoj praksi, ali i ostale teme koje se tiču struke.
Stoga smo silno ponosni zbog ove nagrade jer smo našim radom doprinjeli ne samo razvoj naše struke nego i prepoznavanju Republike Hrvatske kao turističke destinacije za goste iz inozemstva.

Predsjednica Hrvatskog društva za anesteziologiju,reanimatologiju i intenzivnu medicinu
Doc.dr.sc. Višnja Ivančan

 

x

Check Also

MULTIDISCIPLINARNI TEČAJ – ZAJEDNO DO ORALNOG ZDRAVLJA

Klinička bolnica Dubrava, Zagreb 22. svibnja 2023. godine 11.00 – 19.00 sati ...