Izdvajamo
Home / Iz rada Stručnih društava / prof.dr.sc. Branka Marinović, dr.med. izabrana za predsjednicu Europske akademije za dermatologiju i venerologiju (EADV)

prof.dr.sc. Branka Marinović, dr.med. izabrana za predsjednicu Europske akademije za dermatologiju i venerologiju (EADV)

Hrvatski liječnički zbor s ponosom ističe kako je prof.dr.sc. Branka Marinović, dr.med. predsjednica Hrvatskoga društva za dermatovenerologiju HLZ-a izabrana za predsjednicu Europske akademije za dermatologiju i venerologiju (EADV).

Europska akademija za dermatologiju i venerologiju (EADV) društvo je koje okuplja gotovo 8000 dermatovenerologa iz Europe, ali i diljem svijeta. Predsjednik se bira od strane svih članova Akademije tajnim, on-line glasovanjem, a pobjednik proglašava na Godišnjoj skupštini koja je ove godine održana tijekom kongresa EADV-a u Milanu. Predsjednik se bira na mandat od dvije godine kojima prethodi status izabranog predsjednika (moj trenutni status) koji također traje dvije godine.

Ovim putem profesorici želimo puno uspjeha u obnašanju ove, osobito važne i časne dužnosti, kao i svako dobro u budućem radu.

U nastavku životopis profesorice Marinović.

Branka Marinović CV kratki

x

Check Also

Official Announcement of Meeting – professional meeting of the Turkish Pediatric Society in cooperation with the Croatian Pediatric Society of CMA

This is information about the professional meeting of the Turkish Pediatric Society ...