Dana 31. siječnja 2024. godine u prostorijama gradske knjižnice „Marko Marulić“ u Splitu, održana je promocija slikovnice „ Nešto ćeš lijepo sanjati“, autorice šibenske anesteziologinje dr. Danći Mihovilčević u organizaciji HLZ- podružnice Split i AMZH- podružnice Split. Promotori knjige su bili doc. dr. sc. Mihajo Lojpur, doc. dr. sc. Zdeslav Benzon. i prof. emer. Duška Martinović Kaliterna.
Slikovnica predstavlja inovativni pristup informiranja djece i njihovih roditelja o prijeoperativnoj pripremi, samoj anesteziji i neposrednom postoperativnom tijeku. Slikovni način prikazivanja i jezik slikovnice prilagođen je dječjoj dobi kako bi se otklonio stres i strah od anestezije, kako same djece tako i roditelja, te postigla njihova bolja suradljivost.
To je bila prilika za susret splitskih i šibenskih liječnika te dogovor rukovodstva podružnica za daljnju zajedničku suradnju. Splitska podružnica Hrvatskog liječničkog zbora kupila je 60 komada slikovnice za djecu u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja su u potrebi anestezije iz kirurške i stomatološke skrbi.